Chelsea van Ulden, operator

'elke dag is afwisselend'

Bredabest is een van Europa’s grootste verwerkers van pinda’s en noten. En we blijven groeien! Kom jij ons helpen onze klanten optimaal te bedienen? Ben je flexibel, werk je netjes en wil je graag jezelf verder ontwikkelen? Dan krijg je bij ons alle kansen om jouw kwaliteiten te benutten! We hebben vacatures op diverse afdelingen, van kantoor tot productie en warehouse. Er zit zeker wat bij voor jou! 

onze vacatures

Medewerker QC (36-40 uur)

Als medewerker QC ben je een belangrijk teamlid van de afdeling kwaliteit. Je bent verantwoordelijk voor de controle en borging van de kwaliteit van onze processen en producten. Dit doe je door middel van periodieke inspecties en controles van de productieruimte, grondstoffen en producten.

Lees meer

Teamleider

Met jouw enthousiaste persoonlijkheid weet je mensen samen te brengen en boek je resultaten. Als teamleider heb je de dagelijkse leiding over jouw ploeg; samen realiseer je de geplande productieorders. Je bouwt mee met de groei van de organisatie en daarmee initieer en faciliteer je veranderingen in een innovatieve, open en lerende cultuur.

Lees meer

Medewerker Warehouse Raamsdonksveer

Voor onze vestiging in Raamsdonksveer zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Medewerker Warehouse die het team komt versterken.

Lees meer

Medewerker Warehouse Giessen (dagdienst)

Voor onze vestiging in Giessen zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde medewerker die het team komt versterken.

Lees meer

Operator Pottenlijn Giessen

Je bent als operator de spil in het productieproces en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het product. Dat betekent dat je de kwaliteit tijdens het produceren nauwlettend in de gaten houdt. Daarnaast bewaak je de technische staat van de lijn en verhelp je kleine storingen. Bij complexe storingen schakel je direct met je supervisor of de Technische Dienst. We waarderen het als je proactief verbeteringen binnen het productieproces aandraagt.

Lees meer

Operator Ovens & Pastalijn Giessen

Op de productieafdeling van onze fabriek in Giessen worden ruwe pinda's geroosterd en vervolgens gemalen tot pindapasta. Je bent als operator de spil in een efficiënt productieproces en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze producten. Dat betekent dat je de kwaliteit tijdens het produceren nauwlettend in de gaten houdt en de nodige controles uitvoert. Daarnaast bewaak je de technische staat van de lijn en verhelp je kleine storingen. Bij complexe storingen schakel je direct de Technische Dienst in. Je wordt aangestuurd door de supervisor. We waarderen een proactieve houding waarbij je verbeteringen binnen en buiten het productieproces aandraagt.

Lees meer

wie is bredabest?

Nut Experts sinds 1996
Bredabest is een van de grootste pinda- en notenverwerkers van Europa. Wij bewerken deze grondstoffen voor o.a. snacks, koekjes, ijsjes en satésauzen van bekende merken over de hele wereld (business to business). Daarnaast produceren we kant & klare producten in kleinverpakkingen - zoals pindakaas in allerlei smaakcombinaties - voor grote supermarktketens in Europa (business to consumer).

We blijven groeien
Bredabest is een ambitieuze organisatie die continu in ontwikkeling is. Meer dan 100 mensen zetten zich daarvoor in op onze productielocaties in Raamsdonksveer en Giessen. In Raamsdonksveer is ook ons kantoor gevestigd. Onlangs nog uitgebreid met een grote testkeuken, een moderne fitnessruimte en een nieuw warehouse. Ook in Giessen is de opslagcapaciteit vergroot. Want we blijven groeien! Belangrijkste succesfactor is de continue aandacht voor kwaliteit en (voedsel)veiligheid. Dit begint bij zorgvuldige inkoop, aanvoer en controle van grondstoffen en eindigt pas met een tevreden klant.

Ondernemers met lef
Ondernemerschap is wat ons drijft. We herkennen de behoeften en uitdagingen van onze klanten en stellen alles in het werk voor de beste oplossing, zodat zij zich kunnen onderscheiden binnen de foodsector. Kwaliteit en service staan bij ons voorop.Wat ons nog meer kenmerkt? Lef, eerlijkheid, samenwerking én de bereidheid om altijd een stapje extra te zetten voor de klant. Past dat ook bij jou? Solliciteer dan snel naar een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

Kom je ons helpen verder te groeien?

Meer weten?

We horen graag van jou

Neem contact op met Marielle van der Wouw (tel. 0162 570 907)
of mail naar pz@bredabest.nl. We staan je graag te woord!

neem Contact op