Chelsea van Ulden, operator

'elke dag is afwisselend'

Bredabest is een van Europa’s grootste verwerkers van pinda’s en noten. En we blijven groeien! Kom jij ons helpen onze klanten optimaal te bedienen? Ben je flexibel, werk je netjes en wil je graag jezelf verder ontwikkelen? Dan krijg je bij ons alle kansen om jouw kwaliteiten te benutten! We hebben vacatures op diverse afdelingen, van kantoor tot productie en warehouse. Er zit zeker wat bij voor jou! 

onze vacatures

Logistiek administratief medewerker (16 uur)

Als medewerker logistiek en customer support ben je een sleutelfiguur in het logistieke proces en speel je een cruciale rol bij het efficiënt en effectief laten verlopen van de operatie. Je bent proactief en zorgt ervoor dat eventuele knelpunten en problemen snel worden opgelost.

Lees meer

Operator Pottenlijn Raamsdonksveer

Je bent als operator de spil in het productieproces en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het product. Dat betekent dat je de kwaliteit tijdens het produceren nauwlettend in de gaten houdt. Daarnaast bewaak je de technische staat van de lijn en verhelp je kleine storingen. Bij complexe storingen schakel je direct met je supervisor of de Technische Dienst. We waarderen het als je proactief verbeteringen binnen het productieproces aandraagt.

Lees meer

Medewerker Warehouse Raamsdonksveer

Voor onze vestiging in Raamsdonksveer zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Medewerker Warehouse die het team komt versterken.

Lees meer

Operator Ovens Raamsdonksveer

Als operator ovens werk je in 2 ploegen. Je zorgt ervoor dat de binnenkomende ruwe pinda's geschoond de oven in gaan. De oven heb je ingesteld op basis van de wensen van de klant zodat de pinda's op de juiste temperatuur en tijd worden geroosterd. Tussentijds voer je kwaliteitscontroles uit. Productieregistratie en planning wordt uitgevoerd met behulp van het ERP systeem; Navison.

Lees meer

Accountmanager

Zet jij je sales vaardigheden graag in voor een gezond product? Dan is deze job echt wat voor jou! We zijn op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte Accountmanager om ons team te versterken. Je bent verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van ons klantenbestand binnen de retailsector. Je speelt een belangrijke rol in het succes en de groei van ons bedrijf.

Lees meer

Coördinerend monteur Technische Dienst

Wil jij graag werken in een moderne werkomgeving en voel jij je thuis in een informele sfeer waar je alle ruimte krijgt om je talenten verder te ontwikkelen? Ben je beschikbaar voor een vaste baan in dagdienst en bereid om eens in de zes weken consignatiedienst te draaien of werk je liever in (twee) ploegendienst? Dit is bespreekbaar, lees snel verder!

Lees meer

Teamleider Productie

Als teamleider productie, in twee ploegen (in de toekomst 3 ploegen), heb jij de dagelijkse leiding over jouw ploeg bestaande uit +/- 20 operators. Samen met hen realiseer je de geplande productieorders. Je tilt je team naar een hoger niveau en zorg dat ze over de juiste kennis en vaardigheden beschikken. Daarnaast ben je onderdeel van het Operationeel Management team, met dit team evalueer je de KPI's en voer je verbeterprojecten uit. Je rapporteert aan de manager Operations.

Lees meer

Operator Ovens & Pastalijn Giessen

Op de productieafdeling van onze fabriek in Giessen worden ruwe pinda's geroosterd en vervolgens gemalen tot pindapasta. Je bent als operator de spil in een efficiënt productieproces en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze producten. Dat betekent dat je de kwaliteit tijdens het produceren nauwlettend in de gaten houdt en de nodige controles uitvoert. Daarnaast bewaak je de technische staat van de lijn en verhelp je kleine storingen. Bij complexe storingen schakel je direct de Technische Dienst in. Je wordt aangestuurd door de supervisor. We waarderen een proactieve houding waarbij je verbeteringen binnen en buiten het productieproces aandraagt.

Lees meer

Operator Pottenlijn Giessen

Je bent als operator de spil in het productieproces en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het product. Dat betekent dat je de kwaliteit tijdens het produceren nauwlettend in de gaten houdt. Daarnaast bewaak je de technische staat van de lijn en verhelp je kleine storingen. Bij complexe storingen schakel je direct met je supervisor of de Technische Dienst. We waarderen het als je proactief verbeteringen binnen het productieproces aandraagt.

Lees meer

Manufacturing Engineer

Als manufacturing engineer word je enthousiast van proces optimalisatie in onze fabrieken en warehouses. Je deinst niet terug van een probleem waarvan de oplossing nog niet bekend is; je gaat dat tot de bodem uitzoeken en stopt niet tot je de echte grondoorzaak hebt gevonden! Vanuit daar gebruik je je creativiteit en bedenk je samen met het technisch & productieteam een passende oplossing. Deze werk je vervolgens zelf uit of in samenwerking met leveranciers van onze machines.

Lees meer

Open sollicitatie

Heb jij interesse om bij Bredabest te komen werken, maar staat er geen passende functie tussen? Dan is er de mogelijkheid om een open sollicitatie te sturen. Kom jij ons helpen verder te groeien?

Lees meer

wie is bredabest?

Nut Experts sinds 1996
Bredabest is een van de grootste pinda- en notenverwerkers van Europa. Wij bewerken deze grondstoffen voor o.a. snacks, koekjes, ijsjes en satésauzen van bekende merken over de hele wereld (business to business). Daarnaast produceren we kant & klare producten in kleinverpakkingen - zoals pindakaas in allerlei smaakcombinaties - voor grote supermarktketens in Europa (business to consumer).

We blijven groeien
Bredabest is een ambitieuze organisatie die continu in ontwikkeling is. Meer dan 100 mensen zetten zich daarvoor in op onze productielocaties in Raamsdonksveer en Giessen. In Raamsdonksveer is ook ons kantoor gevestigd. Onlangs nog uitgebreid met een grote testkeuken, een moderne fitnessruimte en een nieuw warehouse. Ook in Giessen is de opslagcapaciteit vergroot. Want we blijven groeien! Belangrijkste succesfactor is de continue aandacht voor kwaliteit en (voedsel)veiligheid. Dit begint bij zorgvuldige inkoop, aanvoer en controle van grondstoffen en eindigt pas met een tevreden klant.

Ondernemers met lef
Ondernemerschap is wat ons drijft. We herkennen de behoeften en uitdagingen van onze klanten en stellen alles in het werk voor de beste oplossing, zodat zij zich kunnen onderscheiden binnen de foodsector. Kwaliteit en service staan bij ons voorop.Wat ons nog meer kenmerkt? Lef, eerlijkheid, samenwerking én de bereidheid om altijd een stapje extra te zetten voor de klant. Past dat ook bij jou? Solliciteer dan snel naar een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

Kom je ons helpen verder te groeien?

Meer weten?

We horen graag van jou

Neem contact op met Marielle van der Wouw (tel. 0162 570 907)
of mail naar pz@bredabest.nl. We staan je graag te woord!

neem Contact op