Chelsea van Ulden, operator

'elke dag is afwisselend'

Bredabest is een van Europa’s grootste verwerkers van pinda’s en noten. En we blijven groeien! Kom jij ons helpen onze klanten optimaal te bedienen? Ben je flexibel, werk je netjes en wil je graag jezelf verder ontwikkelen? Dan krijg je bij ons alle kansen om jouw kwaliteiten te benutten! We hebben vacatures op diverse afdelingen, van kantoor tot productie en warehouse. Er zit zeker wat bij voor jou! 

onze vacatures

Medewerker Technische Dienst

Wil jij graag werken in een moderne werkomgeving en voel jij je thuis in een informele sfeer waar je alle ruimte krijgt om je talenten verder te ontwikkelen? Ben je beschikbaar voor een vaste baan in dagdienst en bereid om eens in de zes weken, consignatiedienst te draaien, lees dan snel verder!

Lees meer

Medewerker Warehouse Raamsdonksveer

Voor onze vestiging in Raamsdonksveer zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Medewerker Warehouse die het team komt versterken.

Lees meer

Demand & Supply Chain Planner

Ben jij een echte teamspeler met uitstekende analytische vaardigheden en een passie voor supply chain management? Dan is een baan als demand & supply chain planner echt iets voor jou! Bij Bredabest bieden we je de mogelijkheid om je te ontwikkelen en door te groeien in een stimulerende werkomgeving met veel uitdagingen. Solliciteer nu en maak deel uit van ons operationeel managementteam!

Lees meer

Manager Finance & Control (MT lid)

Zoek jij een brede, afwisselende functie op het snijvlak van Finance & Control? Heb jij een frisse blik op de uitvoering van het financiële beleid van een onderneming waarbij je te maken krijgt met uitdagende financiële vraagstukken? Dan wordt het tijd voor je om deze unieke kans te pakken als Manager Finance & Control en onderdeel uit te maken van het managementteam van Bredabest.

Lees meer

Operator Ovens & Pastalijn Giessen

Op de productieafdeling van onze fabriek in Giessen worden ruwe pinda's geroosterd en vervolgens gemalen tot pindapasta. Je bent als operator de spil in een efficiënt productieproces en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze producten. Dat betekent dat je de kwaliteit tijdens het produceren nauwlettend in de gaten houdt en de nodige controles uitvoert. Daarnaast bewaak je de technische staat van de lijn en verhelp je kleine storingen. Bij complexe storingen schakel je direct de Technische Dienst in. Je wordt aangestuurd door de supervisor. We waarderen een proactieve houding waarbij je verbeteringen binnen en buiten het productieproces aandraagt.

Lees meer

Operator Pottenlijn Giessen

Je bent als operator de spil in het productieproces en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het product. Dat betekent dat je de kwaliteit tijdens het produceren nauwlettend in de gaten houdt. Daarnaast bewaak je de technische staat van de lijn en verhelp je kleine storingen. Bij complexe storingen schakel je direct met je supervisor of de Technische Dienst. We waarderen het als je proactief verbeteringen binnen het productieproces aandraagt.

Lees meer

wie is bredabest?

Nut Experts sinds 1996
Bredabest is een van de grootste pinda- en notenverwerkers van Europa. Wij bewerken deze grondstoffen voor o.a. snacks, koekjes, ijsjes en satésauzen van bekende merken over de hele wereld (business to business). Daarnaast produceren we kant & klare producten in kleinverpakkingen - zoals pindakaas in allerlei smaakcombinaties - voor grote supermarktketens in Europa (business to consumer).

We blijven groeien
Bredabest is een ambitieuze organisatie die continu in ontwikkeling is. Meer dan 100 mensen zetten zich daarvoor in op onze productielocaties in Raamsdonksveer en Giessen. In Raamsdonksveer is ook ons kantoor gevestigd. Onlangs nog uitgebreid met een grote testkeuken, een moderne fitnessruimte en een nieuw warehouse. Ook in Giessen is de opslagcapaciteit vergroot. Want we blijven groeien! Belangrijkste succesfactor is de continue aandacht voor kwaliteit en (voedsel)veiligheid. Dit begint bij zorgvuldige inkoop, aanvoer en controle van grondstoffen en eindigt pas met een tevreden klant.

Ondernemers met lef
Ondernemerschap is wat ons drijft. We herkennen de behoeften en uitdagingen van onze klanten en stellen alles in het werk voor de beste oplossing, zodat zij zich kunnen onderscheiden binnen de foodsector. Kwaliteit en service staan bij ons voorop.Wat ons nog meer kenmerkt? Lef, eerlijkheid, samenwerking én de bereidheid om altijd een stapje extra te zetten voor de klant. Past dat ook bij jou? Solliciteer dan snel naar een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

Kom je ons helpen verder te groeien?

Meer weten?

We horen graag van jou

Neem contact op met Marielle van der Wouw (tel. 0162 570 907)
of mail naar pz@bredabest.nl. We staan je graag te woord!

neem Contact op