Chelsea van Ulden, operator

'elke dag is afwisselend'

Bredabest is een van Europa’s grootste verwerkers van pinda’s en noten. En we blijven groeien! Kom jij ons helpen onze klanten optimaal te bedienen? Ben je flexibel, werk je netjes en wil je graag jezelf verder ontwikkelen? Dan krijg je bij ons alle kansen om jouw kwaliteiten te benutten! We hebben vacatures op diverse afdelingen, van kantoor tot productie en warehouse. Er zit zeker wat bij voor jou! 

onze vacatures

PRODUCTIEMEDEWERKER / OPERATOR

Je wordt opgeleid tot allround operator en doorloopt hiervoor een opleidingstraject. Als allround operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en het dagelijks onderhouden van de productielijnen, zodanig dat aan de gestelde kwaliteits- en kwantiteitseisen wordt voldaan. Je werkzaamheden variëren van het storten, schonen, droogroosteren en bewerken tot het verpakken van geroosterde (grond)noten.

Lees meer

Demand & Supply Chain Planner

De Demand & Supply Chain Planner draagt zorg voor een tijdige logistieke aanvoer en afhandeling van grondstoffen en gereed product. Vanuit het voorraadsysteem zal je dagelijks de beschikbaarheid toetsen aan de vraag. Hierbij is het monitoren van kwantiteit en kwaliteit van belang en signaleer je afwijkingen om daar vervolgens passende acties op te ondernemen.

Lees meer

wie is bredabest?

Bredabest is een van Europa’s grootste verwerkers van pinda’s en noten. We zijn gespecialiseerd in het maken van ingrediënten voor de industrie, bijvoorbeeld koekjes en snacks, sate-saus, chips, etc. Overal waar pinda's en noten in worden verwerkt.

Daarnaast hebben we een aantal productielijnen om pindakaas te produceren. Dat doen we voor een aantal gerenommeerde nationale en internationale klanten maar ook met eigen merken.

Bij Bredabest werken we met leuke teams bestaande uit mannen en vrouwen. In totaal werken er meer dan 60 mensen met diverse nationaliteiten. Bij ons krijgt iedereen een kans.

Kom je ons helpen verder te groeien?

Meer weten?

We horen graag van jou

Neem contact op met Marielle van der Wouw (tel. 0162 570 907)
of mail naar pz@bredabest.nl. We staan je graag te woord!

neem Contact op